Работа в Дания

 В Дания имате право на престои свободно, валидна лична карта или паспорт за период  до три месеца. Ако желаете да останете по-дълго време, то в рамките на три месечния период, считано от влизането ви в страната, е нужно да се регистрирате в Регионалната държавна администрация, откъдето ще получите Регистрационен сертификат – неговата форма може да бъде открита на сайта на държавната администрация.

Работа в Дания

Прочети още...

languages

FacebookTwitterYoutubeVkontakte

Tyxo.bg counter