Статии

Работа в Дания

 В Дания имате право на престои свободно, валидна лична карта или паспорт за период  до три месеца. Ако желаете да останете по-дълго време, то в рамките на три месечния период, считано от влизането ви в страната, е нужно да се регистрирате в Регионалната държавна администрация, откъдето ще получите Регистрационен сертификат – неговата форма може да бъде открита на сайта на държавната администрация.

Работа в Дания

 


SMS номер: 1094
Съобщение: skanjob
Цена 4.80 лв.
Мобилен оператор: Mtel, Globul, Vivacom
Въведете Вашият код:

languages

FacebookTwitterYoutubeVkontakte

Tyxo.bg counter