Информациjа за работа и квартири в Норвешка, Данска, Шветска и Финска

Добро дошли во саjтот scanlap.com!

Това е перфектен помощник за луѓе што сакаат да емигрираат или работат во Скандинавските држави. Во оваj саjт се собрани многу скапи информации за како да наjдите работа или стан во Скандинавските страни. Како да получите социjална помошт во тие страни, ке научите многу вратички во законите на Скандинавските страни и ке можете да ги исползвате за брзо и лесно легализиране и прилагодуване таму. Саjтот е создаден со цел да се информират луѓете како сами да си наjдат работа без да плаќаат многу хонорари на фирми и посредници, ќе се научите како функционира здравствената систем во Норвешка, Данска, Шветска и Финска. Даваме ви исто врски со големи бира  за наоѓање на работа во Скандинавските страни. Саjтот исто така дава на своjте посетители сврзување по e-mail за актуални новости повразани сезонска работа како што се берење на jаготки, боровинки, капинки, шумски плодови.

Работа во Скандинавските држави

За да добиете достапност до содржината на саjтот испратете SMS со препораките во упатството број и текст (106.20MKD). Внесете го добиениот за достапност. Со кодот може да се посети саjтот само еднаж!

languages

FacebookTwitterYoutubeVkontakte

Tyxo.bg counter